2010. szeptember 21., kedd

Hunor az okos agár XD

A cím magáért bezsél Ma meglepődtem. Nagyon. Lehet hogy túlságosan is de jól van na XD. Hunorral ma a teraszon gyakoroltunk. Ül fekszik megy mint a karikacsapás. A fel jelre. De gyönyörűen. Alig pár nap alatt sajátította el. A másik az hogy maradnál: semmi szemokntaktus és a helyén maradt sőt. Fokozom. Amikor eldobtam melette egy darabka kaját SEM mozdult el a helyéről. Irtózat örülök, hogy ismerős környezetben ennyire megy neki minden. Holnap valószínüleg megyünk ismeretlenebb helyre bár még mindig nem zsúfotl helyre.
A behívás. Járék közben IS ment. Még akkor is amikor nagyon beleélte magát. Jah igen, a saját fejelsztésü gumi-kutya-fejpántot rétettem Hunorra amíg gyakoroltunk és szépen vislete. Talán mintha nem oylan gyakran állna már olyan furin. Vagyh át nem tudom.
Ami Totó szemgyulladását illeti szépen javul. Lehet hogy azért ilyen mert valamelyik kutya belekapott. Egyébként az összes kutyán végigmegy. Csak gyengébben mitn a totón. Ma Hunor is olyan csippás volt de lekezeltem kamillával. Valszeg nem lesz baja.
Szegény Totót is minden megéri....ekcéma, kiskori bántalmazás, szemgyulladás, kutyatámadás. Minden, de hiszem h nálunk minden kutyának jó dolga van és boldogok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése