2010. szeptember 7., kedd

Állatorvosnál jártunk

Reggel nággyon okos volt hunor hisz nem ugrált, nem volt útba.
Délután hazajöttünk és gyors megettem. Nehéz kijutás után a Totó úgy meg volt sértődve hogy őt nem viszsük hogy még a jutalomfalatot sem fogadta el. Aztán rá pár percre elidnultunk az állatorvoshoz. Arankát is vittük. Odafelé a Hunor megint hanyatt feküdt de aztán Aranka ráfeküdt, sikerült alóla kihúzni a hunort és fleültetni az ülésre. Innentől kezdve béka honolt a kocsiban.Odaértünk és sétáltam vele pár lépést aztán mentünk be a rendelőbe. Jó sokan voltak. Egy berni pásztor, 3 db kis fehér kutya aminek nem tudom behatárolni a fajtáját, egy westi, 2 whiskas reklámból kicsöppent cica. Majd jött egy 3 hónapos hosszuszőrü németjuhász, Nagyon félt de Hunor minden áron ismerkedni akart vele. Telt az idő és az elöttünk lévők fogytak a Hunor megm ár nyikorgott egy csomó ideje mert a kicsi fehér kutyákhoz nem mehettet oda. /Külömben kiszakadt volna a dobhártyámXD/ de zatán a kis németjuhásszal levoltak. Aranka meg már tudta mi jön.
Beírtak minket, adminisztráció satöbö. Aranka kapott először szurit. Egész adidg Hunor nagy figyelemmel kísérte a dokit. Aztán a hunor is kapott oltást. Szegénykém nagyon sírt. Meg a fülét is megnézték. De nem volt semmi baja. A doki megjegyezte hogy jó helyre került a tombola kutya XD.
Hazafelé szép békességben utaztak a kutyák.
Totó végigszagolgatott minket rendesen. Aztán mindenki kapott vacsit. Én is ettem. Mikor ak ét bent evő /Totó Hunor/ megette a kajáját odaültek és nagy szemekkel néztek XD. Majd kiküldtem őket.
Remélem nem maradt meg benne túl rossz élményként a Doki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése