2011. március 14., hétfő

Okos Hunor :D

Napozó Hunor
Nos mint már az előző bejegyzésemben mondtam. Ma lementünk anyám nővérének a "kertjébe". De kezdem az elejéről.
Háromnegyed kettő tájt bepakoltuk az ebzetet a kocsiba és elindultunk első állomásunkhoz nagyanyámhoz. Ahhoz aki még nem találkozott Huncikával.
A lépcsőházban szépen felment a kutya, nagymamám nem is félt tőle. Bemutattunk pár dolgot, hogy miket tud aztán mentünk tovább.
Nagynehezen eltaláltunk a kerthez. Először fel kelett pár kerítéslábat állítni mert be ovlt dölve és persze hogy azon az oldalon futott el egy macska. Először nem akartam elengedni de hát próba szerencse. Sokszor odament ahol a macskát láttuk, meg nézte a kertészkedő embereket, futkozott de kizárólag ügetésben.
Szaglászott ezerrel. Jah és nem foglalkozott a zsomszéd hatalmas németjuhász x kaukázusi keverékével aki végig ugatott. az én agaram meg rá se bagózott.

Napozás ismét

Itt is csináltattam vele egy-két feladatot és elég jól figyelt. Ami a legfontossabb hogy maximum harmadik szóra mindig jött. Nem túl nagy ak ert de nem is túl pici. Szal nagyon örültem. Jah és ha magától odajött is akkor is klikk és jutfal csak egyel keveresebb. Anyámhoz sőt anyám nővéréhez is odament ha hivták. Pedig volt hoyg nagyon rákoncentrált dolgokra és még is hamar odajött hozzám. Nagyon örültem neki tényleg.
Aztán vollt egy leeresztett labda. Hunort nem érdekelte. Anyámmal rugdostuk egymásnak hátha érdekli igy is csak egy kicsit. Nem játszik a kutya XD.
Hazafelé megáltunk egy boltnál. Aztán egy faiskolánál. Hát ak uyta az egész hátsó ülést gyakorlatilag elfoglalta de sikerült bepakolni 7 tuját a csomiba és a vezető ülés mögé. Kutya összecsomagolta magát.
A faiskolás ember is megsimogatta pedig mondta hogy fél a kutyáktól. Mondjuk nagyanyám is és ő is megsimogatta. Hunor ilyen hatással van az emberekre.
Nah szóval egész jól elfért a tuják melett. Hazaértünk egy kicsit a betonon megnéztem a mozgását hogy tényleg 100%-os-e és igen az.
Most bent alszik az ágyamon. Nem mondom hogy túlzottan kimerült de azért lefáradt egy csöppet.
Nagyon nagyon örülök a jóidőnek és hogy ilyen jól behívható volt.
Holnap megpóráblok megint két ugróakadályt felállítani. Meg gyakoroljuk az alap dolgokat. Lehet hogy sétálunk is sőt akár a bicikli is összejöhet majd meglátom.



Hülyefül üget XD

Futós Hunor



Utazó eb


1 megjegyzés:

  1. csak sikerülni fog ez a behívás, még egy agárral is :)) ügyes Hunor :)

    VálaszTörlés