2011. június 1., szerda

Túl vagyunk rajta

Még tegnap elött elmentünk egy naaagy 10 m-s pórázas sétára meg gyakoroltunk egy hosszabbat. A séta jó volt Hunor szépen behívható volt sőt volt hogy magától jött oda vissza hozzám.
Tegnap csak Totóval gyakoroltam már sőt kettőkor hazajöttünk bevenni a vizet kintről mert ugye Hunci nem ihatott. Hétkor aztán elmentünk a dokihoz aki adott cseppet kullancs ellen meg probiotikumot. Tésztát nem kaphat töbebt mert az is meghajthatja. Aztán az első altató injekciónál még meg tudtam fogni másodiknál már anyám fogta az ebet aki kifutott a váróba az egyik sarokba. Nem votl egyébként senki rajtunk kívül. Nagyon hamar elaludt és a műtét is hamar megvolt. A doki meg naáym hordágyon kivitték a kutyát az autóhoz itthon meg a középső szobába pléden felvittük. 11 tájékán engedtem ki mert addigra már magához tért de mindent öszsepisilt és nem birt nyugton maradni. Reggel még nem kaphatott kaját de egy darab száraz kiflit kapott amikor elmentünk.
Hazajöttünk és minden okés vele. Inkább csak fekszik mert sztem tuti hogy fáj neki. Attól függetlenül csóvál, kunyizik, be akart jönni, dörgőlőzik. Felszívódó varratot kapott ugyan de jövő pénteken kikapják neki. Vasárnap mehetünk suliba de valszeg nem fog annyit futni. Szombaton is csak egy picit gyakorlok vele séta nem lesz nehogy másnap meg fájjon jobban neki.
Szóval megvan, ivartalanul. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése