2011. május 24., kedd

Boldog 1. szülinapot Hunor

Hát eljött ez a nap is. Hunort 1 éves lett. Ugyan még csak 7 hónapja van nálam mindennél jobban szeretem ezt a hüle kleptomániás, kajáért bármit megcsináló magyar agarat. Ez alatt a 7 hónap alatt rengeteg minden történt velünk amiről olvashattatok is itt a blogban.
1 hete volt nálunk amikor a Joska Ola napon 2.-ak lettünk a fiatal felvezetők közt. Aztán volt még a spárnál is szépségverseny, közben volt beteg is de sérülései is bőven akadtak. Voltunk oviba, lovardába, kőszegen és a víztározónál is. Klikkereztünk, trükköztünk és továbbra is tanulunk.
Még mindig kis kelekóla az eb. Sokat nőt bár már a fogathajtó napon sem volt csöpp egy jószág.
Nagyon büszke vagyok rád  Agárgyerek.
Kapott szülinapi tortát. Ami egy nagy darab sajtos parizerből állt és egy 1-es formára kivágott sjatból beletűzve. A másik kettő eb is kapot egy-egy szeletet sajtal.
Itt egy kis meglepetés minenkinek aki olvassa a blogot és másoknak XD:



Mesélnék a vasárnapról és a Hétfőről. Vasárnap jöttek unokatesómék és nekik is mutatunk trükköket, hát az egész azstalt a grillkéménynel és paddal együtt első szóra megkerülte a drágám. Meg midne trükköt bemutatott. Meglátogatott minket Aranka is kaivel jól elvoltak.
ugyanezen a napon Hunor ismét beszökött és egy pohár bánta no meg egy száraz kenyér.
Hétfőn az udvarunkon gyakoroltam vele és egész messzire eltolat apró lépésekkel az eb és minden más csillagos ötösre megy. Piskótavégért mindent jelszó alatt.
Sétakor ismét öszsefutottunk Molly nj-vel és a gazdájával. Tettünk együtt egy naaaagyon hosszú sétát. Hunorka jól el is fáradt mire hazaértünk de jó volt.

3 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot Hunor!!! Sok simit küldök neki:) Tök jó lett a vidi!

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot Hunor!!!
    Nagyon szuper a vidi! Megkérdezhetem, hogy milyen progival csinálod?

    VálaszTörlés
  3. Sok boldog szülinapot neki!! :]]

    VálaszTörlés