2011. január 5., szerda

Új trükk

Hellóka!
Régebben írtam bejegyzést de nem történt semmi érdekes Annyi hogy elkeztünk egy új trükköt. Fekve a láb keresztezését. Az elején már pár klikk után rájött mit akarok tőle azóta csak haladunk. Ma van 3. napja a tanulásnak és lassan magától megcsinálja, nem kell a segéd "kupak".
Ma egyébként nem volt túl jó napja mert az istenért sem akarta megcsinálni távolról a fekvésből felülést, mindig felállt.
A pacsi nagyon jó volt nem karmolta végig a kezem és tudta mit mikor kérek. Érintnél majdhogynem átugrott az ágyam sarkán.
Az utóbbi napokban sajt hejett virslit hazsnálok ez leginkáb ba forogon látszik meg ugyanis hozzá képest igen igen gyors. Aminek rendkívülien örülök XD.
Tévéztünk minden nap, ma eléggé érdekelte az ebet az ügető szilvezster közvetítése XD. Valamelyik nap meg 101 nagykutyát néztünk.
Drágaságom mindig valamiylen módon az ölemben volt többnyire egy hosszúú lábbal.
Tegnap a Mindent a kutyákrólban a Barzoi volt. Abba volt  az "agár vigyor". Igazából nem tudtam edidg h mi az a jelenség ami oylan mintha az orrán és a zsáján is egyszerre levegőt venne de a zsája csukva így a zsája szélle igy kijön a kifujt levegő hatására. Nagyon vicces és fura jelenség dem ár utdom h a kutyának nincs semmi baja xD.
Ma mostohaapám megint nem csukta be rendesen az ajtót így az beek beszabadultak. Hát káosz.... néhány müanyag dísz szétrágva, egy pár fonalgombolyag széthordva, a kipreparált szarvasbogarak szétszedve... a fő baj h a fárókl leszedett egy csomó csokis-alkoholos üveget aminek a papirját nem igen találtuk. Ha valami baja lesz megfojtom mostohaapám!
Tehát még midngi várom a lopásról lezsoktató ötleteket és az ajtón kopogást megszüntető ötleteket! Nagyon nagyon fontos lenne!!!

1 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Drukkolok hogy menjen ez a trükk is mint a többi. Hunor nagyon okos és remélem hogy sok trükköt fog még tudni. Ő lesz a világ legokosabb kutyusa! >.< ez az én szerény véleményem!!! :D Ennyi lenne. Sziia. =)

    VálaszTörlés