2011. január 7., péntek

Tervek

Hunorról készült legeslegelső kép
Hunornak tegnap már többször ment segédkupak nélkül a lábkeresztezés ami meglepő, hisz nagyon gyorsan tanulja ezt a trükköt most. Le a kalappal elötte. Néha még viszsa kelett uygan raknom de aztán utnan naélkül is megcsinálta jelre és hangra. Most már nem nyúkál oda a fejével a kezemhez és kúszik elöbbre hanem megvárja helyben amíg odaadom neki a jutalmat.
A forog ezsméletlen jó a többi alap dolgo is megyeget. Távolról az állnál még mindig jön felém de van időnk csiszolni.
Ami a blogbejegyzés címét ilelti gondoltam megosztom veletek a 2011-es terveink.
Először is amit a legjobban várok az a Vas megyei Vadáznap ahol vadászkutya bírálat lesz. Tavaly Arnkával megnyertem mindent majdnem. Most Hunorra pályázunk. Majd meglátjuk mi lesz nem várom el ezt az eredményt de a legjobbakba reménykedek.
A másik szintén nagyon várt esemény a Szombathelyi CACIB kutyakiállítás. Anyukám jegyárus én pedig a hunort mindkét nap kiviszem. Ot veszeke neki majd agár nyakörvet is.
Taln a legnagyobb szabásu esemény a Savaria Karnevál. Rengeteg helyről jöneka felvunulók és én szeretnék Hunorral felvonulni ha nem lesz túl nagy meleg. Ruha: ősmagyar lenne. A ruhakölcsönzés nem drága ráadásul a Hunor lenne asszem az első kutya aki így vonul fel.
Kutyasuli nyiltnapi ügyességi versenyen is szeretnék rszt venni hisz nem hiszem h az agility részén akár csak a kezdőben is elindulhatnék.
Séta az állatokért idén is programon lesz.
Ha idén is rendeznek kutyafuttát arra is be szeretnék nevezni de perzse ahhoz nekem is kell jó sokat edzeni XD
Ezek a fix programok de valószínüleg még több bejön a képbe. Legalább is nagyon remélem :)
UI: a www.gportal.hu/hunoragar hunor honlapján új dizi van. Kommenteket ide vagy a chatbe légysziii!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése