2013. augusztus 26., hétfő

Sok az egyben trükk :D

Én egyetlen géniuszom, a fordulj /el/ trükk tanulásának keretei közt úgy döntött, rendezkedik egy kicsit. Kihúzta a totó foteljából a plédet. Dia természetesen vérszemet kapott, és legközelebb már utasította a kutyát. Meg is csinálta, ahogy az a nagy könyvben megvan írva. Oké...követező, a pulcsi lehúzás, amit amúgy is meg akartam neki tanítani. Nyújtom a kezem: húzd le! Megfogja....és lehúzza, a másik kezemről is. Nos ezt úgy tűnik már nem kell tanítani ><
Egyébként végre sétáltunk, mert nem esett vég nélkül az eső, mindjárt 6 km-t le Bütyökékhez akik cseperednek. Pocakért nem jött a gazdája és el sem lehet érni, szóval ő várja még a lelkes gazdik jelentkezését. Vadászok előnyben!
Hunor nem nagyon tudott újfent a picikkel mit kezdeni, de nem tetszett neki, hogy rohamozzák állandóan, de nem bántotta volna őket, inkább arrébb ment.
Egyébként ismét sztár lett az agárgyerek: az Oh! Happy Grey ismét kitette az oldalára a fent látható képet :D megint nagyon örülök neki, és talán még jobban is tetszik mint az előző :D Hétfőnként ezt fogom nézegetni.
Lassan véget ér a nyár, és mennyit harcoltam azért, hogy ez a MI nyarunk legyen,csak aztán nem jött össze annyira. Mindenesetre nem csüggedek, hisz előttünk áll még pár program és még zárhatjuk jól a nyarat, sőt a nyárral nem ér véget a jó idő sem....szóval még alakulhatnak jól a dolgok.
A büki programot pedig holnap hozom is, mert elhoztam a vasi vadászt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése