2011. július 31., vasárnap

Gencsapáti fogathajtó verseny

Tegnap voltunk a midnen évben megrendezett Gencsapáti Fogathajtó versenyen. Jó hnagulat és bár nem egy nagy verseny versenyszellemből nincs hiány továbbá a programot szinesítette a Mészáros Testvérek látványos csikósbemutatója is.
Két éve is itt voltak és eszméletlenül tehetségesek. A világ legfiatalabb puszta 5-ös hajtója az egyik testvér. Volt ugratás, ültetés, fektetés és ostorcsattogtatás.
Hunor szépen viselkedett csupán egy-két kutyával gyült meg a bajunk és totál bepörgött amikor vadászhajtáskor nagy lett a drukk a hajtókban és mindennel amivel lehetett gyorsították a lovakat. Két falubeli fogathajtó is részt vett a versenyen. Nagyon sajnáltam h a végén megverték az egyiküket vadászhajtásban mert eszméletlen gyors és hibátlan futamot mentek.
Két pónifogat is részt vett illetve idén is a tombola fődíja eg póni volt. Szép szürke eléggé vad csődörpóni. Kicsit volt csupán nagyobb mint a Hunor.
Volt sok Hunorsimogatás és gyönyörüen megcsinálta a trükköket amikor szünetekben kicsit foglalkoztattam az ebet. Sőt a körbét is simán megcsinálta pedig új.
Képek nem letek túl jók, úgy tűnik kijöttem a gyakorlatból + elég gyér volt a fény. Ime a használhatók:

Tombola paci :)



















Egyik póni fogat

































































































































1 megjegyzés:

  1. Szép és nem mindennapi eb Hunor, kénytelen megbámulni az ember. :)
    Azt mondták, hogy a póni már volt fődíj ugyanitt, az előző nyertes nem bírt vele, Dodi nevű pedig lányom köszöni a képet róla, én sajna kihagytam.
    T.

    https://picasaweb.google.com/manfromthecorner/GencsapatiEmlekhajtas2011

    VálaszTörlés