2011. július 21., csütörtök

Az utolsó tanfolyami foglalkozás

Brühüm :'( Tegnap délután megvolt az utolsó foglalkozás. Kiderült h nem voltk ötelező csak pót de nagyon jó hangulatban és változatossan telt.
Elötte sétálgattunk egyet bent a zsokásos alánkos behívás után megcsináltuk a vizsgafeladatokat. Kétszer szaglászott el. Egyszer egy jutalomfalattartóra csoportkerülésnél egyszer meg a földön de ott állítólag a többi kutya is. A maradásunk jobb volt mert máshol volt de végig egy a kerítésnél futkozó bc-t nézett aki a másik részen volt :S Még mindig nem birja a bordereket.
Utánan mi a főoktatóval és Wiliékkel átmentünk egy másik placcra. Ott volt szabadonkövetés. HUnor gyönyörüen jött. *.* Sőt megcsinálta kétszer a menet közben fektetést :O Pedig az azért nem e/1-es feladat.
Amikor Paris a keverék és Zazu a bc ott ovlt akkor a szabadonkövetésünk kicsit szétesett mert leötte nagyon nagyot játszott a Parissel. De el tudtam mindig hívni és utánan jött szépen. Volt olyan is h megfogta az oktató a kutyát én elfutottam am ásik sarokba kuyta jött és szabadonkövetésben eljöttünk a szélén amíg a többiek is megcsinálták ezt. Először nem ment a Paris után de másodszorra úgy rástartolt mint egy műnyulra. De ismét sikerült elhívnom.
Holnapután vizsga :O 15:30-ra kell odaérni és aszsem nem kell sokat várnunk. Lili németjuhásszal leszünk. Ami jó mert elég közömbös a két kutya. Esőben is meg lesz tartva a vizsga. És esőben menni is fogunk. Anyám az egész vizsgát rögzíti videón :D Majd drukkoljatok nekünk. Bár nem izgulok anniyra és tudom h a kuyta tudja a odlgokat az már csak ak örnyezetenés a kedvén múlik h hogy fog "működni".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése