2013. szeptember 21., szombat

Új kinézet

Közös kép..szerűség XD
Sziasztok!
Jó hosszú ideje érett már egy új dizi, a régivel nem volt bajom, elvoltam vele, de lassan egy éve volt fent, és már aktuális volt. Szokásos képekből összerakott, pár momentumunk innen-onnan. Más háttérszínnel. Remélem tetszik, annak ellenére hogy ilyen kis snasszocska.
Ma egyébként voltunk sétálni Arankával és Bütyökkel. Pocak közben gazdis lett, szóval ő értelem szerűen már nem tartott velünk. Hunor örömködött egy sort, hogy ú kutyák, aztán elindultunk. Jó hosszú, gombászós túra volt, gomba nélkül, többnyire. Hunc olykor húzott de nem volt kirívóan kulturálatlan, és szerintem jól esett neki a kicsit hosszabb bolyongás. Mentünk úgy is, hogy nem az úton, kicsit terepjáróra átállva, nm baj ha néha kell a lábaira figyelnie, koordinációt javít, főleg ha lassan kell jönnie, és nem tud átugrálni mindenen egybe. Bütyök többnyire Hunc mellé volt szegődve, nagyon tetszett neki, Hunornak a túl sok közeledés annyira nem, de csak meghátrált előle. Nagyon okos a kisvizsla tényleg fullos behívással, és van, hogy leül az út közepén és bevár minket. Nagyon kis aranyos, és tényleg okos.
Más nem igazán történt velünk, holnap megyek coursinget fotózni: Kökénykével, Csokival, Szutyokkal és Bóbitával a mudival :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése