2011. október 2., vasárnap

Bödei coursing: jó hangulat, ügyi hunor...kisebb sérülések

Immáron hulla fáradtan megérkeztünk a Bödei coursingról életünk 2. ilyen eseményéről. El kell mondjam hogy nagyon jó volt. Kedves emberek, jó hangulat, jó kutyák. Békesség, nyugalom és finom kaja.
Odafelé Hunor egész úton aludt, alig fértünk el a hátsó ülésen XD.
Odaérkezésünkor nagyon kevesen voltak. De kedvesen ofgadtak minket és nem sokkal utánna lefutotta a próbakört a próbakutya.
Először Hunor ment mert nagyon örültek h ott vagyunk és egyből mondták h mehetünk is. Jah csak lement az áram menet közben és Hunor elindult a műnyullal. Gyakorlatilag a placc túlfelén járt. A vér is meghült bennem. DE bejött *.* hívogatni kelett elég hosszan de vágtában jött hozzám.
Utánna megjöttek Szutyok, Csoki és kökényék is. Kökény nagyon szépen futott. Sok mag votl és mindegyik szinte teljesen más.
Odaértek jankáék is. Igen akivel Bükön futott a Hunorom. Mindjárt el is engedtük őket párosban. Érdekes utólagos megfigyelés. Hunor késöbb lett engedve de elöbb ért az árokhoz. Jah igen a pályán volt két vizecske árkocska ugratás. Szóval oda leöbb ért Hunor de Janka jobban kanyarodik.
Ebéd és némi trükközés után /mert azt is csináltunk és akik nézték azok el voltak ájulvaXD/ felmentem h fusson megint. Alig lehett visszafogni és nagyon jól ment az árokig. Mint kiderült roszsul ugrott és érkezett de végigment a műnyul után ugyan lassabban de szépen ráfogott. A farkaskörbe felsértette az egyik lábát, a mellkasán horzsolás és vállrándulás. Többet nem vittem pedig az agya ment volna még. Ott mondták h nagyon jó ösztöne van tényleg. Én hozzátenném h kicsit esetlen és halálra futná magát csak azért hogy futhasson.
Utánna mégm ielött mentünk volt ló agár párhuzamos futás. Jól nézett ki de nem mondanám versenynek. Elköszöntünk majdnem mindenkitől. kaptunk egy névjegyet h hol találjuk meg a programokta, ide a közelbe télen már nem jönnek majd csak jövőre. Hát remélem eljutunk egy kettőre.
Meg van az esély rá h benne leszünk a nimródban bár ez nem annyira valószínü de rmeénykedek. Továbbá sok nagyon kép lett az ebzetről és én meg hozok majd videjót. Saját képpel futóssal nem szolgálhatok.












































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése