2014. január 1., szerda

2014

Sziasztok!
Nos át is léptünk egy viszonylag barátságosabb számmal rendelkező évbe. Kérlek kérlek 2014 legyél nagyon nagyon jó! Ami azt illeti jó dolgokkal vártuk az új évet. Eljött szilveszterezni Dóri, és kaptunk is az alkalmon, elvittünk Hunort sétálni és csinált rólunk jópár fotót. Nagyon ügyes jó szeme van a dolgokhoz, Hunor is nagyon cuki formáját hozta. Remek képek lettek.
Ha már szilveszter, Hunor nem félt, csak akkor ugatott a durrogásra amikor mi voltunk az elkövetői, vagyis ilyen kis villogó bizgentyűket gyujtogattunk az úton. Semmi hang, csak fény. Totóka félt egyedül, ő is csak úgy, hogy nem nagyon lehetett kiinporítani végezni a dolgát meg ilyenek, de amúgy jól elvolt itt bent.
Tegnap gyors össze is dobtam egy új fejlécet, amit ma fejeztem be, remélem tetszik. Minket jellemző képek vannak megint, vagy épp népszerűbb, jobban készült fotók vagy életképek, Mindegyik kategóriából igyekeztem egyet-egyet vagy kettőt válogatni.
Mint említettem, nem szeretnék semmilyen listákba bocsátkozni, mit akarok megvalósítani az évben, ha megvalósul arról úgy is tudni fognak az olvasók. Ha már olvasók, köszönöm mindenkinek aki akárcsak egyszer is felnézett a blogra, remélem velünk tartatok idén is :)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése