2011. szeptember 6., kedd

Megoldás, High energy, változó hangulat

Huh hát az utóbbi napban történt pár dolog.
Vasárnap Hunor olyan bün rpossz volt h elő kelett venni az öntözőkannát h ha behüjülne mellé (!) lehessen dobni ezááltal ki lehessen zökkenteni. Teljesen meg volt zakkanva. Meg egy féltékeny dög XD.
Tegnap meg mint egy kisangyal kerülgette a áfkat gyors ügetésbe lent. Semmi félszem nem volt h elmegy peidg el volt engedve, szabadon követett és egyéb kis trükkjeink. Séta közben bármikor kiadtam az állj! parancsot megállt. Mindig bevárt tudni illik összeszerkeztettem az öld és a barna duplakarabíneres pórázamat így pont tökéletes hosszúságu Hunrosétáltatásnak. Apropó Hunorséta. Önszorgalomból fárasztotta magát. Árokban ment és ahol hid jött ott felkaptatott majd viszsa le. Így hát szépen el is fáradt.
Ma sétakor is gyönyörüen figyelt ha kellett. Jah igen a tegnaphoz még: volt egy macskás incidens. Egyik nyakörvünkből kiszakadt a karika és persze jó nagyot árntot belém mert za utolsó pillamatban tud a macska felugrani -.-" De ez ellenére tegnap is okos volt. Persze ma is mint említettem.
Voltunk a dokinál. Kapott veszettség elleni oltást, bilétát h megkapta. Megnézte a csípőjét és vagy  csipőizület egy rossz mozdulatól megnyúlt és elmozdult, így a kutya lábszárcsontostól feljebb jött az ízület nyúlása miatt Ez sajnos élete végéig így lesz . De csak szépséghibás mert nem fogja öt zavarni a mozgásban Angol agarak 30 % így fut versenyeket vagy pedig beütötte bár inkább az első variáció a hihető bár a odki zat mondta baban az esteben mind a kettő így nézne ki de aki irta nekem az első verziót egyérrtelmüen úgy irta mintha csak az egyik fele lenne ilyen. Mindenesetre meg lehet nyugodni semmi komyol baja nincs Hunornak.
TÁP: Josera High Energyt vettünk mert a odkint szerint jobb és csak ez volt készleten de ha kell rendel nekünk Joserát egy ezressel olcsóbb az. Ez 9.500 ft volt 15kg. De biztos jó lesz mert már az Agilo is nagyon bevállt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése