2013. október 2., szerda

Videók, képek, játék és hasonlók....

Sziasztok!
Mostanában úgy gondolom, egész kis érdekfeszítő - már akinek - bejegyzéseket tudok a lökkentyüről írni. Jobban mondva több mindent tudok mesélni, és jobban összefoglalva. Ez valami új bejegyzéskonstrukció bevezetése felé kezd haladni, kevesebb bejegyzés de akkor több írás és részletesebb, legalább is ez a cél. Nyilván már nyáron is hasonló lett volna, ha nem jönnek közbe azok a dolgok amik közbejöttek.
Akkor kezdeném is a szombatnál: Nyitott kemencés-pincés-sütögetős nap volt nálunk, s bár nem sok ember jött el, így is azért voltak páran, a szomszédba meg szüret is volt. A sok kajától amiből Hunor kevesebbet kapott mint azt ő gondolta, teljesen bekattogott. Random játszani akart velem, kivittem horgászni a füvesre és teljsen meg volt érte kattanva, amikor meg elveszítette bevetette magát a vendégek közé, ott is a langallóhoz. Hát persze hogy nem lehetett behívni és persze hogy lelopott egyet mert anyukám nem tudja rendesen letiltani...hát ez van. De legalább kint is érdekelte a játék.
Bent egy üres ásványvizes palackkal is játszott, nagyon tetszett neki, pörgött rá ezerrel.Szerintem mindegy volt neki csak foglalkozzak vele.
Aztán jöttek a Dóriék Lucykével és elmentünk egy rövidke sétára fotózkodás mellett. Hunor egy gombász embert állatkának nézett és egy pici hiszti volt, de le lehetett állítani, ki lehetett bírni, ahogy kora délután is, amikor lementünk a szomszédba és több macska i szétrebbent a látványunkra. Ki lehetett bírni a hisztijét, meg a hámba meg is lehetett kellő képpen fogni.








Séta után helyre is állt a lelki békéje és visszanormalizálódott miután simit is kapott. Amikor visszaértünk ott volt másik szomszédunk két barátnőjével, az egyik járt a kutyatanodába, ü/4-ig levizsgázott a tibeti terrierjével és bátorított minket, hogy simán elmehetnénk középfokra, mert a kutya meg tudja csinálni. Ami elég jól esett :D de majd meglátjuk. Bizonyos szintig jó lenne bizonyítani, bizonyos szintig meg papír nélkül is tudom mire képes, de jó lenne sulizni.
Vasárnap, hétfőn esett az eső így nem nagyon tudtunk mit csinálni. Kedden azaz tegnap pedig elmentünk gombászni. Amiből az lett, hogy alig mentünk be az erdőbe, már tele lett a kosár de azért még sétáltunk egy picit Hunor kedvéért, és lehet, hogy találtam egy új, kisebb terjedelmű sétakört. .Bár egy helyen nem nagyon van út, de megteszi. Otthon pedig horgásztam Hunort meg játszottunk, amit fel is vettem. Olyan jó nézni ahogy játszik, olyan kis heppi :)


Egyébként, megvolt a téli tuning kaja: szombaton a tamás hozott egy rakat szarvas nyesedéket amit három este ettek, természetesen megfőzve. Jót tett így tél előtt mindenkinek, főleg Hunorikusznak akinek így még egy kis izom is lassan rakódott a lábaira. Remélem tavasszal is fel tudom valahogy tuningolni majd ha kezdődik a bicikli szezon. Remélem mindentől függetlenül nem lesz sok hó, és tudunk menni télen is.
ÉSÉSÉS kész a Coursinges vidi a múltkori eseményről :D naaagyon hidegrázós lett, legalább is számomra olyan. Nem volt sok anyag, de a zene sokat dob rajta. Csodásak a kutyák is :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése