2012. június 11., hétfő

Erdő erdő erdő

Mit ad isten úgy alakult, hogy a tegnapi sétánkon összefutottunk exmostohaapámmal / alias tamás/ és Arankával /vizslaaaa tudjátok!/ és hát úgy döntöttünk, hogy velük tartunk egy picit. Na mármost a piciből egy jó két órás gombásztúra lett, Hunor végighuzkodásával. Vagyis, hoyg ő volt annyira elemében, hoyg végighuzkdott naggyából. Erdőben kicsit bekattan, főleg, hogy állandóan az Aranka után akart menni. Gombát annyira nem találtunk, egy-két tinorut meg két darab vargányát de megjártuk az egész hegyet. Szó szerint körbe mentünk. Úton, szóró mellett, sűrű erdőben, tisztás melett. Ja igen, szántó föld ---> két nyufi. Azt a visitást, remegést, gugolást amit a kutya produkált...hát nagyon morbidan nézne ki videón. 7.-én vadásznap. Merem remélni, hogy lesz coursing mert már úúúgy elengedném.
Ma pedig ha midnen igaz elkezdjük agilityre a szlalomot, már szereztem nádat amiket félbevágtunk így a felázott földbe le lehet szúrni. Először csak négyet. Ugrásokat majd valamikor hét közepén gyakorlunk.
Most ennyi lettem volna. Finynalínó nem ivott egyetlen pocsojából sem egyébként, és úgy ugrotta át őket. A rönköket persze nem, na jó volt egy cross country akadály ami két fából állt, Egyszer kettőre ugrotta tehát, hoyg a kettő közt dobbantott. Másodszorra meg átvitte egyszerre mind a ketőtt. Szal tud ha kell XD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése