2014. március 2., vasárnap

Vegyesen

Sziasztok!
Nem is nagyon kertelnék, biztos mindenki látja, milyen jó kis tavaszi időnk van a héten. Természetesen mi is kihasználtuk ezt az állapotot, és a héten két túrát is tettünk, két kisebb séta mellett.
Az első kedden volt esedékes. Gyorsan lebeszéltük Eleonora szervezte a dolgot a tározóhoz. Jött Krisztián, csak Sárival mert Kála tüzelt, Judit Szofival, Eleonora Kirával és Balambérral és én Hunorral és Bütyökkel. Reggel minden jó volt, Hunor végig jókedvel jött, leértünk a faluba Bütyökért, megjöttek a többiek és indultunk is. Amikor odaértünk már gyanús volt, hogy elengedéskor nem futkorászik. De csak válllat vontam. Bütyi nagyon okos volt, Sárival megvolt a nagy vizsla egymásra találás. Szofi néha olyan volt, mint akit puskából lőttek ki, Bambi is beszállt már a dologba. Hunor mint mindig külön utakon járt. Egyszer siekrült a töltés ellenkező oldalán elbújnom előle, valószínűleg picit megijedhetett, mert miután megtalált a hívó hangomat követve magától jött olykor lejelentkezni. Rengeteget ivott, egyszer futott egy nagyot. Visszafelé egyszer csak lefeküdt, aztán jött, aztán lefekdüt és már nem jött. Pórázra kellett vennem, úgy begörcsölt a hasa. No amúgy is indultunk dokihoz, így még fontosabbá vált a dolog.
Hazafelé rátettem a kabátját és mire visszaértünk már jobban is volt, jót tett neki a meleg. Délután négykor megint begördöltünk a Noé állatambulancia parkolójába. Nem kellett sokat várnunk. A doki elmagyarázta, hogy az epehójagba megmarad ez a baci és nehéz onnan kiírtai, 10 napos antibiotikum kúra, egy gyerek antibbiotikummal kis dózisban. A fogát pedig ki kell húzni, ami egyébként a mai napig picit dagadt. Kedden tízre megyünk, altatásban lesz, és elharmadolják a fogát mert csak úgy lehet kivenni, de jobb lesz neki utána. Remélem ak itartó kúra jóvoltából a bacik is kipusztulnak neki.
Összeségében azért jó séta volt, Hunor nagyon kiváncsi de mindig visszajött :)
Az első képek sajátok a csoportkép utániak pedig Csonka Eleonóra munkái :D

Anti gravi Hunor :D




Bambi :3

Szofi

Sári vizsla


No komment csoportkép XD


Dia falka

Bambi megrázza magát :D

Nyújt


Kettes oszlopban futnak XD

Emberek és kutyák :D



Most bambin volt a sor, hogy megmártózzon :P

Két kissebb sétát tettünk hét közben, egy picit gyakoroltunk is. Meglepő volt, hogy az új dolgunkat a kushadjot azaz "fejed" kint is megcsinálta egy tuskóra. Megint sikerült meglepnie :)


Ma azaz vasárnap pedig úgy volt, hogy jönnek Annáék, de sajnos vissza kellett mondaniuk a dolgot. Így én, Ricsi és Marley először "íjászkodtunk" vagyis én meg marley idézőjel közt, Ricsi nem XD. Aztán csatlakozott hozzánk Ricsi egyik barátja Balázs akit elrángattuk egy jó 11kmre :D De ne szaladjunk ennyire előre. "Íjászkodás" után felvettem Hunit otthon, elmentünk a gyümölcsösbe megfuttatni. Jó nagy kört tett meg, aztán Marley megkapta a kukacos játékot, akkor őt kergette, de picit kifulladt, aztán pár levegő vétel után megint nagy kört. Kerítésen kívül jöttek kutyások, lefeküdt bevárta őket, aztán ott egy darabig el volt. Nem tudtam eldönteni, hogy félnek tőle, vagy tetszik nekik de megálltak, aztán amikor Huni megunta akkor jött. Marley utána még uszkált egyet a gyümisnél lévő kis tavacskában aztán elindultunk a múltkori nagy körünkre. A sár nem volt sokkal kisebb, több őzet láttunk, teljesen meg vannak bolondulva. Ricsi kattogtatott az én gépemmel, mert ő is szeretne egy ilyet, és a kezébe nyomtam, hogy akkor tessék gyakorolj :D Szóval most séta közbeni pillanatképek is lettek amit köszönök neki innen is :D Mint a leírásból is kiderül, Hunor jól érezte magát, végre futkosott is.

Vizidisznó


Anti gravi megint :D

Izomka :D

Predátor üzenmód

Marley jól fordul :D


Nagyállat :D

Marley figyelem elterelés kukacos játékkal :D


Bolond őz :O 10m-re max tőlünk
Ésésésésés a héten hoztam egy videót is :D Picit más hangvételű mint az eddigiek, kicsit vidámabb. Igazából sok játszós vidit beletettem amiket másba nem nagyon tudok. Igyekeztem Hunor barátait is beletenni de nem sok anyag volt sajnos, mert mindig elfelejtek videózni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése