2012. november 27., kedd

36-os avagy újabb trükkel bővült a tár

Nos a ritka blogbejegyzéseimre nincs mentség. talán annyi, hoyg nagyon kevesen jeleztetek vissza, hoyg itt vagyunk és élünk. De nem baj, azért vagyok itt, hogy egy nemmindennapi agár mindenapi hülyeségeit és/vagy okosságait osszam meg a nagyérdeművel, a tévhitek eloszlatása céljából. Ezt mindig hangoztattam és hangoztatni is fogom.
Tehát elérkezett az a pillanat, amikor egy kimaradt trükk mellett beírtam a trükktárunkba a tavyl téli tananyag utolsó momentuma után, ami a Hind volt, egy új trükköt. Ami személy szerint, nevén nevezve a Húzd le!Igen igen jól gondoljátok, unalmam és végtelen kreativitástalanságom pillanatnyiságának terméke a zoknilehúzós trükk ami mintegy bemelegítés volt a téli tanulós időszakra midőn nem tudunk a sötéttől sétafikálni olyan gyakran.
Most már mondhatom azt, hogy tudja. Bár kell hozzá egy picit lazább gumírozásu lábravaló, de magától megcsipi és lehúzza, kiharapás nélkül természetesen. Szóval 36. trükk: pipa!
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ebbe a felsorolásba helyet kapott ugyebár a szemkontaktus, a gyere ide, a pórázon való séta. Továbbá én őszintén szólva a marad, ül, fekszik - et sem sorolnám a trükkökhöz, de ez a felsorolás a tanulásról is zsól tehát ezeket is tanultuk. Egyébként a felső menüpontba névszerint a Tanulás,trükkök-nél megtekinthető a repertoár.
Új trükköt is kezdtünk. De psszt! Erről nem mondok többet :D Csak annyit, hogy szintén Hunorféleegyedimegoldás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése