2013. március 31., vasárnap

2 éves a Happy Zoo : kutyaszépégverseny, felnőtt kategória 2. hely


Nos első sorban mindenkinek Boldog Havas Nyuszit kívánok. Remélhetőleg Hunor nem kergette el túl messzire senkitől :D
De csapjunk a lecsóba: avagy a tegnapi nap fáradalmai. Az utolsó pillanatig nem teljesen volt biztos, hogy megyünk erre a szülinapi rendezvényre, de végül az idő pár óráig kegyes volt hozzánk és elállt az eső. Bár a rendezvény beltéren volt, azért még is jobb volt tudni, hogy ki tudunk menni, ha kell.
Hunor extrém antiszoc volt más kutyákkal. Ennyire nem igazán volt még majdnem minden kutya unszimpatikus neki, nem is tudom igazából mire vélni a dolgot. A tacsik persze most is taroltak nála. Nem domináns viselkedés, csupán csúnyán ugat a másik kutyára, ahogy szokta azt, ha valaki nem tetszik neki, de tettleg sosem bántaná.
De persze emberekkel megint a kis tündibündi macskakutya volt és vadászta le a szíveket sorban. Főleg miután elővettük a trükktárunkat.
A szervezés jó volt, az üresjárat után gördülékenyen ment minden, csak Huncika már elunta az életét is. Mire sorra kerültek a felnőtt kutyák, már csak a sajt varázserejében bízhattam, ami be is vált. Legnagyobb babérokat a "bólogatás" trükkel arattuk, úgy tűnik most az volt a favoritja mindenkinek, de persze több féle és formájú trükköt bemutatunk a zsűri színe előtt.
Közös felvonulás alkalmával, sajttal ugyan, de szemkontakttal jött végig mellettem amiért übernagy dicséret jár *tapsol* Végül Suba a komondor haverunk mögött végeztünk második helyen. Megérdemelte azt az első helyet, én tökéletesen elégedett vagyok a mi másodikunkal, hiszen mindent megtettünk ami tőlünk telt.
A nyeremények nagyon jók voltak, hasznunkra is lesz mind egy szálig, és fotókat is kaptunk, még ha némelyiken vállalhatatlnul is nézek ki :D
Összeségében elmondhatom, hogy Hunor baromi antiszocsága ellenére bármikor el lehetett vonni a figyelmét, egy-két trükk erejéig, és akkor nem is zavarta a másik kutya. A "bólogatást" még legfáradtabb mivoltában is megcsinálta ami szintén jó pontnak mondhatunk és tovább népszerűsítettük mind a trükktanítás jótékony hatásait, mind pedig az agár fajtát.



























































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése